Allt de roliga!!!

Hej! Asså jag måste bara berätta hur kul jag har  haft det den här sommaren, jo först så fick jag vara med ett hela fantastiskt gäng som var så himla snälla mot mig. Då jag var där på centrum och jobbade så mådde jag jättebra,för jag fick träffa jättehärliga människor där som gav mig allt. När jag var där för jag blev så glad och lycklig 😊 så att man fick nästan ont i hjärtat, men men jag kommer alldrig glömma hur roligt jag hat haft. 
 
Men ja just det jag har inte gjort det bara jag har också varit till Skellefteå med min pappa och bonus Mamma, och där så har jag fått träffa två artister. som var så himla trevliga mot mig då jag var där och såg dom, och dom som jag såg och träffade var Samir och Victor. Som sjöng där på Skellefteå hamnfestivalen, och det har varit så roligt 😁 för jag glömmer det inte. För att jag har också varit till Luleå med min pappa och bonus Mamma, och där fick jag träffa tre helt fantastiska tjejer som sjöng heltunderbart. Och det var Dolly style som man fick ta en selfie med, kändes bra. För jqg har alldrig mått så här bra i hela mitt liv, men jag har varit tre gånger till Skellefteå. Och har haft så trevligt med min bonus Mamma som jag älskar och tycker om så mycket, så jag har ju också badat på strandängsbadet och i Skellefteå Vitbergsbadet. Och det har varit så härligt, för man hat ju blivit så himla brun efter det super skönt har det varit.
 
Men asså vet ni vad jag är taggad och längtar till jo att få göra en tatuering för första gången, så att jag kan sen skryta för mina lärare och vänner. Om  vad jag har fått göra i min handled, super snyggt kommer det bli. Men jag bryr mig inte vad lärarna säger om min tatuering, för jag gör det bara ändå.
Have a nice day!!