STACKARS LOLLO 😹💜

FFÖRLÅT för att jag inte bloggade om vad jag köpte i går 1 december var absolut inte meningen att göra er alla besviken och de, för jag vet att jag hade faktiskt lovat att blogga uti igår när det var den 1 december men det var det jag sa att ni skulle få hänga med på och till jul till 24 december: men det var faktiskt såhär att igår när jag och mamma kom hem igår 1 dece från Happis. Så såg både mamma och jag att min bebis Louise hade gjort illa sig och också hade ett öppet sår på höger bakben.  Så då ides jag inte blogga för jag kände såhär att jag blev jätte jätte orolig, när jag såg benet hennes, och att skinnet hennes var öppet såret som hon hade så ont i så det var liksom därför som jag inte skrev ett på upp nå inlägg den där dagen: så jag har så mycket om förlåtelse och om ursäkt' för allt det jag skrev i fredags 30 så sorry' men jag hade ändå inget val för jag valde att inte blogga så jag ska faktiskt snart igen börja att forsätta att göra de igen.
 
Men faktiskt så har jag tänkt att ni skulle få följa ,är nu men nu vill jag bara ta och vara med Lollo just nu så tyvärr så får ni inte följa med, mig som jag hade sagt och lovat er så nej tyvärr inte:  så nu ska jag bara ta hand om henne så att hon blir har igen i högra benet' så att hon kan gå ut och leka igen... men nu så ska hon bara ligga där uppe och vila i min säng eller i andra rummet,  så att jag få ta och bli lugn och inte vara stressad på allt det här: så nu vill jag för än en gång att ni ska förstå att jag måste'  få ta ett ledigt med allt med bloggande att göra och bara försätta med att ta tag i mitt liv/alltså med mitt nya just nu så ids inte..!!
 
Så nu tänkte jag faktiskt ta en paus från bloggande just nu fram den dagen jag själv vill komma tillbaka till bloggande men inte nu, för nu så orkar jag Inge med allt skrivande och ta bilder och lägger upp den här på min blogg: men nu så har jag bestämt mig att sluta med det alltså sluta & ta en paus med allt bloggande nu så att jag kan forsätta med mitt nya liv precis som börjar från i dag till efter jul också så TYVÄRR vill bara säga hejdå för min tid här på min blogg och vill också bara tacka för min tid här med alla inlägg' och skrivande som jag har gjort den här tiden jag har gjort det här så ja TACK TACK för min tid här på bloggen... NI HAR VARIT MINA ÄNGLAR OCH DE FINA!! PUSS PUSS & HEJDÅ!!!! 💜😀🤣😻👈👎
MITT fina & söta lilla hjärta 💜😻